Välkommen till Mel's Garage och vår förmedling av entusiastfordon!Intresset att köpa sig en bil är mycket stort så hör av dig, du som vill ha hjälp att sälja!
För dig som vill köpa har vi en hel del bilar att komma och titta på.


Not: Alla objekt under TILL SALU annonseras även i olika sociala media såsom Facebook och Instagram.
Observera även att det finns betydligt fler bilder på Bytbil än Blocket!


Efter en kylig vår kommer en fin sommar, eller hur? Oavsett om vårt påstående är rätt eller fel är det full fart i bilhallen. Många har vaknat efter vinterdvalan och inser att man vill sälja eller köpa en frän bil! Om du också har funderingar kring det är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med den info du behöver.Mel's Garage förmedlar amerikanska och europeiska entusiastfordon från 1900-talets början fram till idag.

Vi har konstant efterfrågan på fordon av olika årgång och modeller. Förutom i Sverige finns entusiaster i andra länder där man uppmärksammar vår verksamhet och alla fordon vi förmedlar. För oss är det inga problem att exportera fordon utomlands.
För dig som vill sälja är vi ett bra alternativ. Du kan läsa mer om alla fördelar här på hemsidan. Och för dig som är köpsugen har vi en skön blandning av fordon av olika årgångar och modeller att erbjuda!

Alla objekt vi förmedlar finns på plats i vår visningshall så man kan titta på och bedöma dem i verkligheten.
Våra förmedlingsuppdrag kommer oftast från privatpersoner men vi hjälper även företag och försäkringsbolag.
Vi hjälper även till med försäljning av fordon som ingen har möjlighet att ta hand om vid bodelning och i dödsbon.

Du som låter oss förmedla ditt fordon får det optimalt exponerat i en trevlig miljö och har tillgång till oss som förmedlar på plats. Vi tar hand om din eventuelle köpare och informerar om och visar upp fordonet på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder även finansiering vilket många köpare uppskattar. Vi tar hand om allt från att du lämnat fordonet tills du har pengarna på ditt konto. Lättare och tryggare kan det knappast bli att sälja sitt entusiastfordon!

Behöver du transport av ett fordon? Vi samarbetar med Eurotransport som på ett säkert sätt sköter transport av fordon. Du som vill lämna in din bil till oss men bor lite för långt bort för att köra, kan få den transporterad till oss.
Vi kan även låta leverera ett fordon till dig som köper om du bor på annan ort, om så önskas.

Vår ambition är att förmedla en affär mellan säljare och köpare på ett sådant sätt att båda parter är nöjda. Med mångårig erfarenhet inom hobbyn och företagande är vi övertygade om att uppnå den målsättningen. Ett gott rykte samt nöjda kunder kan bara förtjänas med omsorg och vi ser gärna att våra kunder kommer tillbaka för fler affärer.

Alla förmedlingsuppdrag behandlas konfidentiellt.

Björn Torninger med personal hälsar dig välkommen!


Följ oss på Facebook och Instagram, eller på hemsidan som uppdateras i takt med att objekt kommer in och säljs.

OBS! Nu kan du vara med att göra skillnad: Custom Fights Cancer! Läs mer om engagemanget under Events.