Välkommen till Mel’s Garage

Specialist på försäljning av klassiska bilar

Köp tryggt och säkert – mer info.


Sälj smidigt och enkelt – mer info.

Fler säljuppdrag sökes!

FORDON:
Veteranbil, entusiastbil, finbil, kärt barn har många namn och vi jobbar med dem alla.
Mel’s Garage arbetar professionellt med att förmedla klassiska bilar.
Vi tar emot bilar av olika modeller och årgångar, även modernare klassiker, i olika prisklasser och i olika skick, från bruksskick till helrenoverat. Bilar från USA är vanligast men vi tar gärna emot bilar från Europa – vi har intressenter till allt.

FINANSIERING:
Som företag erbjuder vi finansiering från flera bolag. Det ger oss ökade möjligheter till försäljning och är ett bra alternativ vi kan erbjuda en köpare.

EXPORT: Vi exporterar bilar över hela Europa och vi sköter hela processen fram till avslutad affär. Vi ordnar även transport internationellt.

TRANSPORT: Vi har flera samarbetspartners som kan hämta en bil med öppen eller heltäckt transport över hela Sverige.

SHOWROOM: Vår bilhall ligger centralt invid E18 vid avfart 142 i Enköping. Här når vi ca 4 miljoner människor inom två timmars bilresa.

Tillsammans har vi på Mel’s Garage snart 138 års erfarenhet i hobbyn och en kunskap som behövs om entusiastbilsmarknaden för att genomföra en trygg och bra bilaffär för både säljare och köpare. Våra hobbybilar är många gånger värda mycket och kraven att förmedla dem på rätt sätt ökar i takt med värde, säkerhet och efterfrågan.
Vi arbetar seriöst, värnar om våra kunder och brinner helhjärtat för det vi gör. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med en smidig bilaffär.

Klas och Susanne med personal hälsar dig varmt välkommen!

Läs om öppettider & adress under Kontakt, och om fiket under Glassbar & Café SOM HAR ÖPPET ALLA DAGAR I VECKAN!

På uppdrag från en klient med en fordonssamling förmedlar vi ett antal fordon som finns på annan ort. Vi har samlat information om fordonen under kategorin Collector’s Cars. Vänligen notera att dessa fordon ej går att se i vår bilhall utan enbart här på Mel’s Garage hemsida.

👍 Följ oss på Facebook, Instagram samt på vår YouTube-kanal, eller här på hemsidan som uppdateras löpande.