Välkommen till Mel’s Garage

– specialisten på försäljning av klassiska bilar!

 

 

Köp tryggt och säkert, läs mer under fliken KÖPA.

 

Går du i säljtankar? Hjälp oss fylla på i bilhallen.

 

Vi har konstant efterfrågan på bilar så hör av dig om du vill sälja din bil eller tipsa om oss om du vet någon som funderar på det. Du som värdesätter en professionell bilhandlare som enbart jobbar med förmedling av klassiska bilar, som även innefattar moderna klassiska bilar, och vill att det ska kännas tryggt och enkelt att få bilen såld har kommit rätt.

Vi tar hand om din bil och maximerar bilens alla egenskaper på rätt sätt såsom med ca 100 bilder med exponering på alla stora sajter samt marknadsför den på alla stora sociala kanaler med bilder och film. Du får bilen optimalt exponerad i en trevlig miljö i vår moderna bilhall med tillgång till oss som säljer på plats sex dagar i veckan året runt. Vi tar hand om hela försäljningsprocessen från att du lämnat fordonet tills du har pengarna på ditt konto. Att använda oss som professionell bilhandlare inriktad på endast klassiska bilar blir då ett tryggt säkert och mycket enkelt sätt att få bilen såld.

En av många viktiga pusselbitar med att låta oss hjälpa dig är att vi som företag erbjuder finansiering från flera bolag som då ökar möjligheter till köp.

Vi exporterar bilar över hela Europa och vi sköter om hela processen fram till avslutad affär. Vi har flera samarbetspartners som kan hämta din bil med öppen som heltäckt transport över hela Sverige.

Behöver du hjälp med reparation besiktning rekond eller polering av din bil innan försäljning ombesörjer vi det.

Vi har konstant efterfrågan av varierande modeller i olika prisklasser och har en stor ström av besökare till vår bilhall centralt belägen invid E18 avfart 142 i Enköping där vi når ca fyra miljoner människor inom två timmars bilresa. Tillsammans har vi på Mel’s Garage snart 90 års erfarenhet i hobbyn och en kunskap som behövs om entusiastbilsmarknaden för att genomföra en trygg och bra försäljning. Våra hobbybilar är många gånger värda mycket och kraven att sälja dem på rätt sätt ökar i takt med värde säkerhet och efterfrågan.

Vårt goda rykte har vi för att vi arbetar seriöst värnar om våra kunder och brinner helhjärtat för det vi gör. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med ett tryggt säkert och enkelt alternativ!

Björn Torninger med personal hälsar dig varmt välkommen!

Läs om öppettider & adress under Kontakt, och om fiket under Glassbar & Café.

👍 Följ oss på Facebook, Instagram samt på vår YouTube-kanal, eller här på hemsidan som uppdateras löpande.