Välkommen till Mel’s Garage

– specialisten på försäljning av klassiska bilar!

Just nu har vi ett exklusivt uppdrag från en klient med bilar på annan ort. Som specialister på området har vi samlat information om fordonen under kategorin Collector’s Cars. Vänligen notera att bilarna ej går att se i vår bilhall utan enbart här på Mel’s Garage hemsida.

Köp tryggt och säkert, läs mer under fliken KÖPA.

Går du i säljtankar? Hjälp oss fylla på i bilhallen.

Vad säger du: veteranbil, entusiastbil, klassisk bil, finbil? Kärt barn har många namn och vi jobbar med dem alla.

Du som värdesätter en professionell bilhandlare som enbart jobbar med förmedling av klassiska bilar, som även innefattar moderna klassiska bilar, har kommit rätt. Vi tar emot bilar av olika modeller och årgångar. De kan vara i alla prisklasser och i olika skick, från bruksskick till helrenoverat. Bilar från USA är vanligast men vi tar också emot bilar från Europa. Vi har intressenter till allt.

FINANSIERING: En av många viktiga pusselbitar med att låta oss hjälpa både dig som ska sälja och dig som ska köpa är att vi som företag erbjuder finansiering från flera bolag. Det kan öka möjlighet till affär.

EXPORT: Vi exporterar bilar över hela Europa och vi sköter hela processen fram till avslutad affär. Vi har flera samarbetspartners som kan hämta en bil med öppen eller heltäckt transport över hela Sverige. Vi ordnar även transport internationellt.

Vår bilhall ligger centralt belägen invid E18 avfart 142 i Enköping. Där når vi ca fyra miljoner människor inom två timmars bilresa. Tillsammans har vi på Mel’s Garage snart 90 års erfarenhet i hobbyn och en kunskap som behövs om entusiastbilsmarknaden för att genomföra en trygg och bra bilaffär för både den som säljer och den som köper. Våra hobbybilar är många gånger värda mycket och kraven att förmedla dem på rätt sätt ökar i takt med värde, säkerhet och efterfrågan.

Vi har ett gott rykte pga att vi arbetar seriöst och värnar om våra kunder och brinner helhjärtat för det vi gör. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med en trygg bilaffär.

Björn Torninger med personal hälsar dig varmt välkommen!

Läs om öppettider & adress under Kontakt, och om fiket under Glassbar & Café SOM NU ÄVEN HAR SÖNDAGSÖPPET!

👍 Följ oss på Facebook, Instagram samt på vår YouTube-kanal, eller här på hemsidan som uppdateras löpande.