Till dig som tänkt köpa

Om du har bestämt dig för att investera i ett entusiastfordon och vill göra det på ett seriöst och säkert sätt kan våra tjänster passa dig.
Vi har varit inom hobbyn sedan mitten på 70-talet och egna företagare sedan 1984 så vi tror oss veta hur man bör hantera sina kunder och bygga upp ett gott rykte och förtroende. Och ett gott rykte och förtroende får man bara om man vårdar och tar hand om det viktigaste som finns i ett företag – kunderna.

Vi erbjuder även möjlighet att finansiera en del av köpeskillingen via Wasa Kredit med minst 20% i kontantinsats eller alternativt med 0 kr i kontantinsats via MyMoney.
Det är bara att säga hur du vill ha det. Läs mer under fliken Finans.

Alla bilar vi tar in för försäljning gås igenom och provkörs. Vi tittar igenom den dokumentation som finns samt tar del av den information ägaren till bilen har. Ägaren får även fylla i ett formulär som berättar om bilen. Det brukar vi göra på plats tillsammans för att så mycket information som möjligt kommer fram. Det handlar om allt från vad det är för motor och växellåda i bilen, om den är renoverad fram till dess historik. Detta för att du som köpare ska få en bedömning av bilens skick och eventuella fel och brister.

Samtliga objekt vi säljer finns i vår visningshall för att du ska kunna se på dem, känna på dem och få en egen uppfattning av dem. Vi finns givetvis till hands för att informera dig om en bil du vill veta mer om. Är intresset tillräckligt starkt för någon av alla våra bilar går vi vidare med provkörning, om säsong och väder tillåter. Om du är nöjd med bilen och anser att du vill göra affär ser vi till att den genomförs så snabbt och smidigt som möjligt. Betalning kan göras på flera sätt men det vanligaste är att göra en banköverföring via internet.

Det ska vara tryggt, säkert och enkelt att göra affär med oss.

– Vi ligger centralt till i Mälardalen med öppet måndag till lördag året runt

– Vi har ett varierande utbud av bilar att titta på i vår bilhall

– Vi provkör och går igenom alla bilar vi tar emot

– Vi hjälper dig om du behöver finansiering

– Vi försäkrar bilen åt dig om du vill ha den hjälpen

– Vi sköter all pappershantering

– Vi samarbetar med biltransportföretag som kan leverera bilen åt dig på öppna som heltäckta transporter

– Vi tar ansvar för affären från början till slut

Under Till Salu hittar du aktuella objekt vi har till salu i vår visningshall.

Till Salu

Not: Alla objekt under TILL SALU annonseras även i olika sociala media såsom Blocket, Bytbil, Facebook och Instagram.
Observera även att det finns betydligt fler bilder på Bytbil än Blocket!

Om du söker en speciell bil och inte finner den på Mel’s Garage hjälper vi dig mer än gärna.
Tala bara om för oss vad du söker så ska vi göra vårt bästa för att hitta den!

Kontakta oss