Till dig som tänkt köpa en klassisk bil

Om du har bestämt dig för att investera i ett entusiastfordon och vill göra det på ett seriöst och säkert sätt kan våra tjänster passa dig. Vi har varit inom hobbyn sedan mitten på 70-talet och egna företagare sedan 1984 så vi vet hur man bör hantera sina kunder och bygga upp ett gott rykte och förtroende. Och det får man bara om man vårdar och tar hand om det viktigaste som finns för ett företag – kunderna.

FINANSIERING: Vi erbjuder möjlighet att finansiera en del av köpeskillingen via Wasa Kredit med minst 20% i kontantinsats eller alternativt med 0 kr i kontantinsats via MyMoney. Det är bara att säga hur du vill ha det. Läs mer under fliken Finans.

TESTPROTOKOLL: Alla bilar vi tar in för försäljning gås igenom och provkörs av oss. Vi kollar funktioner och utrustning på bilen och noterar allt i vårt testprotokoll som är på ca 90 punkter. Efter provkörning noteras hur bilen fungerar maskinellt och hur den uppför sig på vägen. Skulle vi upptäcka någon allvarlig brist låter vi åtgärda det. Mindre och lättare defekter noteras men åtgärdas ej. Exempel på det kan vara en lampa till innerbelysning som är ur funktion.
Detta testprotokoll är en stor hjälp för dig som ska köpa en bil.

DOKUMENTATION: Vi tittar igenom dokumentation som finns samt tar del av den information ägaren till bilen har. Ägaren får även fylla i ett formulär som berättar om bilen. Det brukar vi göra på plats tillsammans för att så mycket information som möjligt kommer fram. Det handlar om allt från vad det är för motor och växellåda i bilen, om den är renoverad fram till dess historik. Detta för att du som köpare ska få en bedömning av bilens skick och eventuella fel och brister.

HJÄLP I BILHALLEN: Samtliga objekt vi säljer finns i vår visningshall för att du ska kunna titta på dem och få en egen uppfattning av dem. Vi finns givetvis till hands för att informera dig om en bil du vill veta mer om och du får självfallet möjlighet att titta själv i lugn och ro. Är intresset tillräckligt starkt för någon bil går vi vidare med provkörning om säsong och väder tillåter. Om du är nöjd med bilen och anser att du vill göra affär ser vi till att den genomförs enkelt och smidigt. Betalning kan göras på flera sätt men det vanligaste är att göra en banköverföring via internet.

Det ska vara tryggt, säkert och enkelt att göra affär med oss.

– Vi finns centralt i Mälardalen med öppet måndag till lördag året runt

– Vi har ett varierande utbud av bilar att titta på i vår bilhall

– Vi provkör och går igenom alla bilar vi tar emot

– Vi hjälper dig om du behöver finansiering

– Vi försäkrar bilen åt dig om du vill ha den hjälpen

– Vi sköter all pappershantering

– Vi samarbetar med biltransportföretag som kan leverera bilen åt dig med öppen eller heltäckt transport

– Vi tar ansvar för affären från början till slut

Under Till Salu hittar du aktuella objekt vi har till salu i vår visningshall.

Till Salu

Not: Alla objekt under TILL SALU annonseras även i olika sociala media såsom Blocket, Bytbil, Facebook, Instagram och på vår Youtubekanal.
Observera även att det finns betydligt fler bilder på Bytbil än Blocket!

Om du söker en speciell bil och inte finner den på Mel’s Garage hjälper vi dig mer än gärna. Tala bara om för oss vad du söker så ska vi göra vårt bästa för att hitta den.

Kontakta oss