Välkommen till
Mel’s Glassbar och Café!

Öppet 7 dagar i veckan året runt med undantag för vissa röda helgdagar.

Det här är ett ställe för dig som förväntar dig en lättare lunch, gott fika med bakverk, smörgåsar och annat gott samt en fantastiskt god glass i en unik miljö!

Välkommen in och pröva vår fina jultallrik eller vår läckra julsmörgås! Önskar du bara en enkel skinkmacka ordnar vi det till dig. 

I fiket serveras varma och kalla drycker, bakverk, sallader, matpaj, varma mackor, varma bagels, pannkakor med sylt & grädde, räksmörgåsar och andra matiga smörgåsar med pålägg som ägg & ansjovis, köttbullar, leverpastej, salami & brie för att nämna några. Beställ en egen variant – vi gör mackan som du vill ha den. Kom hit och unna dig lite av det goda i livet!

Allt går även att få som TAKE AWAY! Ta hem till dig och familjen eller överraska någon som du vet sitter hemma!

I vår glassbar serverar vi kanongod Rättviks Glass från Dalarna. Välj kulglass bland 20 olika smaker i våffla eller bägare. Svårt att välja? Inga problem, det är bara att komma tillbaka och pröva nya smaker flera gånger. För att göra din glassupplevelse mer spännande har vi även en mängd toppings att välja på!

Vi har även laktosfri sorbetglass och vegansk glass i några olika smaker.

Pröva dig också igenom vår meny av spännande glassrätter. En ”Corvette Split”, en ”Good Cop Bad Cop” eller kanske en ”Pink Cadillac” kan passa? Ska ni fixa möhippa eller svensexa eller ha kungligt festligt kan ni beställa en ”Big Block” som serveras med 20 glasskulor, grädde och olika toppings.
Testa en supergod MILKSHAKE! Du komponerar den själv genom att välja smak. Blanda lite smaker  eller satsa på din favoritsmak! Så gott!

Glass i kulform går att få som TAKE AWAY! Glöm inte att välja dina toppings!

Fiket öppnar kl 09.00 på lördagsmorgnar, alltså tidigare än bilförsäljningen som öppnar 10.00.

På söndagar är fiket öppet 10.00-16.00. Bilförsäljningen är stängd men bilarna finns ändå att titta på i bilhallen.
På onsdagskvällar året runt är det alltid Cars and Coffee och öppet till 20.00. Under sommarsäsong kommer många besökare i sina finbilar och på sina MC för att ha en trevlig stund tillsammans.

CORONA: Vi är mycket medvetna om Coronapandemin och arbetar efter alla rekommendationer som ges från våra myndigheter. Personalen i café & glassbar håller rent och är extremt noga med sin egen hygien och bär munskydd och handskar. Hos oss är det gott om utrymme och vi har sittplatser med bra avstånd till andra. 

Ordinarie öppettider Mel’s Coffee Shop:

10.00 – 18.00 måndag
10.00 – 18.00 tisdag
10.00 – 20.00 onsdag Cars and Coffee 16.00 – 20.00
10.00 – 18.00 torsdag
10.00 – 17.00 fredag
09.00 – 16.00 lördag
10:00 – 16:00 söndag
Avvikande öppettider vid helgdagar etc, se under Kontakt.