Välkommen till Mel’s Coffee Shop, Glassbar och Café!

En plats för dig som förväntar dig en lättare lunch, gott fika med hembakat och annat gott samt en fantastiskt god glass i en unik miljö!

I fiket serveras varma och kalla drycker, bakverk, sallad, paj, pannkakor med sylt & grädde, räksmörgåsar och andra matiga smörgåsar med pålägg som ägg & ansjovis, köttbullar, leverpastej, salami & brie för att nämna några. Beställ en egen variant – vi gör mackan som du vill ha den. Kom hit och unna dig lite av det goda i livet!

Allt går även att få som TAKE AWAY! Ta hem till dig och familjen eller överraska någon som du vet sitter hemma!

I vår glassbar serverar vi kanongod Rättviks Glass från Dalarna. Välj kulglass bland 20 olika smaker i våffla eller bägare. Svårt att välja? Inga problem, det är bara att komma tillbaka och pröva nya smaker flera gånger. För att göra din glassupplevelse mer spännande har vi även en mängd toppings att välja på!
Pröva dig också igenom vår meny av spännande glassrätter. En ”Corvette Split”, en ”Good Cop Bad Cop” eller kanske en ”Pink Cadillac” kan passa? Ska ni fixa möhippa eller svensexa eller ha kungligt festligt kan ni beställa en ”Big Block” som serveras med 20 glasskulor, grädde och toppings.
Testa en supergod MILKSHAKE! Du komponerar den själv genom att välja smak. Blanda lite eller satsa på din favoritsmak! Så gott!

Glass i kulform går att få som TAKE AWAY! Glöm inte att välja dina toppings!

Fiket öppnar kl 09.00 på lördagsmorgnar, alltså tidigare än bilförsäljningen som öppnar 10.00.
På onsdagskvällar kör vi Cars and Coffee, spontana bilträffar med bilar, fika och glass. Under sommaren grillar vi även hamburgare.

Ordinarie öppettider Mel’s Coffee Shop:

10.00 – 18.00 måndag
10.00 – 18.00 tisdag
10.00 – 20.00 onsdag Cars and Coffee 16.00 – 20.00
10.00 – 18.00 torsdag
10.00 – 17.00 fredag
09.00 – 16.00 lördag
Öppet söndagar Maj – Augusti 10:00-16:00
Avvikande öppettider, se under Kontakt.