Välkommen till Mel’s Coffee Shop

Glassbar och Café

I fiket serveras varma och kalla drycker, bakverk, räksmörgåsar och andra matiga smörgåsar med pålägg som ägg & ansjovis, köttbullar, leverpastej, salami & brie för att nämna några. Beställ en egen variant – vi gör mackan som du vill ha den. Kom hit och unna dig lite av det goda i livet!

Detta bildspel kräver JavaScript.

I vår glassbar serverar vi väldigt god glass från Dalarna: Rättviks Glass! Välj kulglass bland en mängd olika smaker i våffla eller bägare. Javisst är det svårt att välja! Inga problem, det är bara att komma tillbaka och pröva nya smaker fler gånger.
Pröva dig också igenom vår meny av spännande glassrätter. En Corvette Split, en Surfin’ Safari eller kanske en Marilyn kan passa? Ska ni fixa möhippa eller svensexa eller ha kungligt festligt kan ni beställa en Big Block som serveras med 20 glasskulor, grädde och toppings.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Fiket öppnar tidigare än bilförsäljningen på vardagar och på lördagsmorgnar öppnar fiket 09.00.
På onsdagskvällar kör vi Cars and Coffee, spontana bilträffar med bilar och fika. Under sommaren grillar vi hamburgare.

Ordinarie öppettider Mel’s Coffee Shop:

09.00 – 18.00 måndag
09.00 – 18.00 tisdag
09.00 – 20.00 onsdag Cars and Coffee 16.00 – 20.00
09.00 – 18.00 torsdag
09.00 – 17.00 fredag
09.00 – 16.00 lördag
Öppet söndagar Maj – Augusti 10:00-16:00
Avvikande öppettider, se under Kontakt.

Vill du jobba extra hos oss när vi behöver dig som mest?

Mel’s Garage bedriver försäljning av klassiska bilar i en fastighet med bra läge i Enköping. Våra kunder kommer från hela Sverige men vi har även en del besökare från utlandet.
I bilhallen har vi ett café där vi serverar varma och kalla drycker, smörgåsar, sallader, lättare rätter, kaffebröd och glass.
Under sommarsäsong är det mycket att göra och vi har under perioden maj till augusti även söndagsöppet. På våra Cars and Coffee-träffar på onsdagskvällar och lördagar får vi extra många besökare. Hela vår verksamhet andas nostalgi och en känsla från förr. Vi strävar konstant efter hög kvalitet på det arbete vi utför och på kundservice, samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Vi söker dig som kan jobba extra i vårt café maj till augusti. Caféet är öppet måndag – lördag året runt men under maj till augusti är det öppet även på söndagar. En dag i veckan på onsdagar har vi även kvällsöppet till 20.00.
Vi söker dig, kille eller tjej, som kan jobba helger och onsdagskvällar men även ta andra pass i veckan. Ett plus är om du har tidigare erfarenhet av att jobba i café eller liknande serviceyrke. Du ska vara noggrann och ordningsam. Du ska gilla att jobba ihop i ett mindre team och tycka om att möta människor och ge dem bästa tänkbara service. Ibland är tempot högt och det är lite stressigt men med samarbete i teamet ska du kunna klara av det. Du bör kunna prata engelska med tanke på våra besökare från utlandet. Arbetsuppgifterna är varierande men omfattar kassaförsäljning, servering, smörgåsberedning, glassförsäljning, disk och städning.

Skriv några rader om dig själv och maila din ansökan till lisa@mels.se senast 2019-03-20.
Märk ditt mail ”Extra2019” i ämnesraden.