Collectors Car: Cadillac Fleetwood Seventy-Five Limousine 1966
Collectors Car: Cadillac Fleetwood Seventy-Five Limousine 1966

OBS! Detta är en Collectors Car bil och finns inte i vår bilhall utan finns hos vår uppdragsgivare strax norr om Stockholm. Se mer information nedan.

Extremt fint exemplar av denna annars utdöda och utslitna bilmodell.
Detta ex har rullat endast ca 11.000 svenska mil totalt . Bilen har till stor del originallacken kvar och är för övrigt helt rostfri överallt. Bilen har genomgått en omfattande översyn här i Sverige. Ny läderinredning och matta samt nya mellanstolssäten. Alla 6 sittplatser har moderna 3-punktsbälten och de 2 mittre har midjebälten. Det är totalt 8 sittplatser. Bilen har så klart elektrisk mellanruta. Modern retroradio, elantenn, elhissar, modern elektronisk cruise control. AC – original AC i bakluckan, är dock ej igångkörd då vi inte anser att den behövs i vårt kalla land ens på sommaren. Det finns inga oljeläckage av något slag och inte heller missljud från drivlinan. V8:an och automatlådan fungerar perfekt och bilen är i ett synnerligen gott skick oavsett om man kikar under bilen, upp i innertaket eller på instrumentbrädan osv.

Pris 400.000:-

Bilen kan visas efter tidsbokning där den finns strax norr om Stockholm.

Kontakta oss på Mel´s Garage så hjälper vi dig vidare. All text och bilder är från vår uppdragsgivare. För fler bilder och info gå till Blocket