COLLECTORS CAR: Cadillac Seville 6.0 V8 Automat 1980.
COLLECTORS CAR: Cadillac Seville 6.0 V8 Automat 1980.

OBS! Detta är en Collectors Car bil och finns inte i vår bilhall utan finns hos vår uppdragsgivare strax norr om Stockholm. Se mer information nedan.

Cadillac Seville 1980 – Såld ny i EU – endast 8600 mil Denna unika framhjulsdrivna Cadillac är utrustad med den stora 6 liters V8 an med elektronisk insprutning – 1980 är enda året denna modell kunde fås med 6 Liters åttan – alla andra år har Seville en rad olika motorer av mindre storlek och mycket effekt svaga. Såld ny i Monaco och således är bilen utrustad från fabrik med gula blinkers och km hastighetsmätare samt radio/stereo med europeiska kanal frekvenser med elektrisk antenn och i övrigt all utrustning som gick att få på den tiden – Automatisk AC – cruise – elsäten h och v sida – rullbälten runt om – elhissar alla rutor – justerbar ratt i längsled och tilt- nivåreglering . central lås – el baklucka – aluminium fälgar från fabrik – och givetvis servostyrning och servobromsar med skivor runt om. Alla funktioner och options fungerar klanderfritt. Kort och gott – detta är en klassiker men en modern bil som är en fröjd att köra – den är rätt så piggelin på vägen beroende på motorns storlek.

Pris: 160.000 kr

Bilen kan visas efter tidsbokning där den finns strax norr om Stockholm.

Kontakta oss på Mel´s Garage så hjälper vi dig vidare. All text och bilder är från vår uppdragsgivare. För fler bilder och info gå till Blocket