COLLECTORS CAR: Toyota Land Cruiser BJ 45 ”bushtaxi” 4WD 1981.
COLLECTORS CAR: Toyota Land Cruiser BJ 45 ”bushtaxi” 4WD 1981.

OBS! Detta är en Collectors Car bil och finns inte i vår bilhall utan finns hos vår uppdragsgivare strax norr om Stockholm. Se mer information nedan.

Toyota BJ 45 ”bushtaxi” Landcruiser – 1981 – Diesel Svensksåld renoverad jaktbil med kultstatus – skattebefriad – går perfekt och klarar alla svårigheter i terräng – Motor är så klart en rak 4 cyl diesel med manuell 4 vxl låda med hög o låg och difflås i nav. Fyrhjulsdriven 4X4. Det finns ingen servostyrning eller elhissar och annat tjafs – dessa bilar byggdes för att nyttjas i djungler – i öknen eller på Afrikas savanner. Bilen är registrerad och godkänd sedan ny för 8 passagerare i lastutrymmet förutom förare och 1 passagerare i framsätet – detta är unikt – Dispens nummer T20E. Bilen levereras nyservad och den har inga dolda fel eller brister som vi känner till. Det finns ytterligare en BJ 45 att köpa – ett fungerande lågmilat vrak – sönderrostad men kan återställas då chassi och teknik är i bra skick.

Pris: 240.000 kr

Bilen kan visas efter tidsbokning där den finns strax norr om Stockholm.

Kontakta oss på Mel´s Garage så hjälper vi dig vidare. All text och bilder är från vår uppdragsgivare. För fler bilder och info gå till Blocket