TILL SALU: Ford Tudor 1934 Real Henry Steel
TILL SALU: Ford Tudor 1934 Real Henry Steel

V8 350 cui TBI motor.
TH200R4 automat 4 stegs med Lokar spak renoverad 2020.
Ford 8 tums bakaxel upphängd i bladfjädrar med krängningshämmare. So Cal I-beam framaxel monterad med hairpins och stötdämpare. Kuggstångsstyrning från Unisteer.
Skivbromsar fram och trumbromsar bak med servo.
Kupefläkt och värme. Kromad rattstång med tiltratt. 15 tums ratt från Ford 1940 i samma färg som inredning. Stereo med USB och AUX. Instrument från Omega Custom Instruments med hastighetsmätare kalibrerad för km/h.
Separata stolar och baksäte i ljusbrunt skinn. Dörrsidor och innertak i skinn i samma kulör. Pegamoidliknande tak i svart vinyl.
Proffslackerad i VAG kulören Flashrot. Nytt krom. Rostfritt Ferrita avgassystem med x-pipe.
Cragar Street Pro aluminiumfälgar med lackerat centrum i samma ljusbruna kulör som inredning och spinners. 185.65.15 fram och 235.55.17 bak med c:a 7 mm mönsterdjup.
En mycket fin bil och ett gediget bygge där allt är gjort här i Sverige. Kom i trafik 28/5 2015 och har sen uppdaterats och använts löpande. Härlig drivlina som fungerar utan problem samt bra väghållning och bekväm fjädring för denna typ av bil. Denna Tudor sticker ut i allt och måste ses live i vår bilhall för att förstå det fina helhetsintrycket.
Besiktigad 25/5 2017 och nu besiktningsbefriad. Registrerad som ombyggt fordon med allt inskrivet hos Transportstyrelsen.

Pris: 895.000

Vi friskriver oss från eventuella felskrivningar. Alltid testprotokoll & 100 stycken bilder på alla våra bilar. Se alla våra bilar filmade på vår Youtubekanal www.youtube.com/melsgaragesweden

För fler bilder och info gå till Bytbil eller Blocket.
På Bytbil finns fler bilder än på Blocket!