SÄLJES: Chevrolet Camaro Sport Coupe 1968
SÄLJES: Chevrolet Camaro Sport Coupe 1968

V8 327 helrenoverad och strokad till 355 med bla ny vev, smidda viktade kolvar och stakar -05. Ny aluminiumkylare från Griffin.
Original Powerglide automatlåda utbytt till en renoverad TH 350 -08.

Bakaxel 10 bultad renoverad med bla nya drivaxlar -08. Skivbromsar fram och trummor bak med servo där allt är genomgånget. Servostyrning. Original AC bil där vissa delar finns löst i bilen. Bälten fram & bak.
Tonade rutor. Omlackad i originalkulören Le Mans Blue på en rostfri kaross -07 och är fortfarande i mycket fint skick.
Vinyltaket utbytt tidigare och är i riktigt fint skick. Original krom i bra skick. Inredning original i blå vinyl och är fortfarande i ett gott skick dock är mattan ny med Silent Coat dämpmatta under som är monterad på plåten. I samband med att man lackade om bilen -07 gjorde man även en renovering av underredet som aldrig har varit rostigt eller rostlagat. Man plockade ner subframen och monterade nya polyuretanbussningar i fram och bakvagnen och nya stötdämpare runt om. Underrede och innerskärmar blästrades och lackades.
Nytt elsystem med ny generator och batteri -17. Rally Wheels med nya däck 215-75-14.
Detta är en Matching Number-bil som sticker ut en hel del. Den kom från torra och soliga Nevada 2000 och var i stort sett en orörd originalbil och helt rostfri. Samma ägare har bitvis renoverat, förbättrat och underhållit bilen under de 20 år han ägt den. Mycket trevlig Camaro som sticker ut med sin härliga färgsättning och fungerar riktigt fint på väg som i drivlina.

Powerglide automatlåda samt diverse delar följer med bilen.

Besiktningsbefriad.
Vi friskriver oss från eventuella felskrivningar.

Alltid testprotokoll & 100 stycken bilder på alla våra bilar. Se alla våra bilar filmade på vår Youtubekanal. www.youtube.com/melsgaragesweden

Pris: 345.000 kr

För fler bilder och info gå till Bytbil eller Blocket.
På Bytbil finns fler bilder än på Blocket!