TILL SALU: Cadillac Series 62 Convertible 1953
TILL SALU: Cadillac Series 62 Convertible 1953

Bilen köptes ny av Mrs Doris M. Sutton i Kalifornien. Hon hade svårt att skiljas från bilen så den blev kvar som tredje bil i familjen då den användes sparsamt till 1964 då den såldes till Mr Ferguson som renoverade motorn 1967 då den gått 52.088 miles. Han njöt av bilen till 1985 då den ställdes undan för att senare säljas till England 2007 då det också monterades ny cabriolet i matchande grönt tyg.
Bilen kom till Sverige 2009 och har blivit omlackerad i originalkulören Gloss Green med proffsresultat. Inredningen har också klätts om i skinn i originalkulörerna Forrest Green och Highland Green med mycket hög kvalitet.
Topplocken är renoverade för blyfri bensin samt kylaren är renoverad. Servostyrning. Elhissar fram & bak. Elsoffa. Elektrisk cab. Tonade rutor. Dragkrok avtagbar 1,500 kg. Nytt avgassystem.
Ekerfälgar med 8.20-15 White Wall Diagonaldäck med ca 6 mm mönsterdjup.
En bil i mycket fint skick med en drivlina som går silkeslent. Bilen går mjukt och tyst på vägen och är en underbar bil att åka i.
Du som letar en Cadillac cab som sticker ut i en otroligt snygg färg utvändigt som invändigt bör komma och titta på den. Tyvärr kommer inte bilens färg fram som den ska på våra bilder. Bilen bör ses live i vår bilhall för att du ska kunna uppskatta det otroligt fina helhetsintrycket. Besiktningsbefriad.

Pris: 995.000

Vi friskriver oss från eventuella felskrivningar. Alltid testprotokoll & 100 stycken bilder på alla våra bilar. Se alla våra bilar filmade på vår Youtubekanal. www.youtube.com/melsgaragesweden

För fler bilder och info gå till Bytbil eller Blocket.
På Bytbil finns fler bilder än på Blocket!