TILL SALU: Chevrolet  Bel Air Convertible 1957
TILL SALU: Chevrolet Bel Air Convertible 1957

V8 283 cui.
TH 350 automat.
Samma ägare sedan 1998 då bilen köptes i Norge där den lackerats om i den härligt gula Colonial Cream kulören som fortfarande är i ett allmänt riktigt bra skick.
Fin vit elektrisk vinylcab. Omkromad stötfångare fram och ny stötfångare bak. Övrigt krom och lister i ett allmänt riktigt bra skick. Omklädd inredning inklusive dörrsidor i ett allmänt riktigt bra skick. Trumbromsar. Styrservo. Retroradio med AUX USB och baslåda i bagageutrymmet. Renoverad bakaxel med utväxling 3.08. Nya fjädrar både fram och bak samt renoverad framvagn. Hi Jackers. Ekerfälgar med 215.70.14 däck med vit rand och c:a 5 mm mönsterdjup. Bilen fungerar bra i drivlinan som på vägen och är en allmänt riktigt fin bil som drar blickarna till sig med den underbara färgkombinationen och det allmänna fina skicket. Besiktningsbefriad.

Pris: 775.000 kr

Vi friskriver oss från eventuella felskrivningar. Alltid testprotokoll & 100 stycken bilder på alla våra bilar. Se alla våra bilar filmade på vår Youtubekanal. www.youtube.com/melsgaragesweden

För fler bilder och info gå till Bytbil eller Blocket.
På Bytbil finns fler bilder än på Blocket!