TILL SALU: Chevrolet Impala Convertible 1958
TILL SALU: Chevrolet Impala Convertible 1958

Letar du efter en bil som du inte ser så ofta så ska du komma och titta på denna trippel black Impala 58:a i ett skick som sticker ut i det mesta. Bilen har troligtvis inte gått så mycket sedan ny då inredningen fortfarande är i mycket fint skick och troligtvis är original, vad vi kan bedöma, sedan 1958. Var man än tittar på bilen så ser den så solid och äkta ut.

V8 348 renoverad 2016 med Edelbrock 600 med elchoke. Brytarlös tändning och växelströmsgenerator är monterat och originalgeneratorn följer med. Powerglide automatlåda.
Original bakaxel. Servostyrning. Skivbromsar fram trummor bak med servo. Tonade rutor. Retrostereo med AUX och USB. Original stereo följer med.
Originalinredning i svart och grön vinyl i mycket fint skick.
Bilen är lackerad i delar i solid blanksvart i mycket bra skick.
Krom i mycket bra skick.
Elmanövrerad svart vinylcab i riktigt fint skick.
Luftfjädring har varit monterad runt om men de främre gummibälgarna är borttagna och original spiralfjädrar är monterade men bak är det fortfarande gummibälgar. Luftfjädring fram kan relativt enkelt återställas med nya bälgar och nya stötdämpare.
Dragkrok 1500 kg demonterbar.
Dubbelt avgassystem i rostfritt. 5-eker kromade aluminiumfälgar med 225.75.15 med vit rand och c:a 7 mm mönsterdjup. Original plåtfälgar med White Wall diagonal däck och kapsel följer med.

Bilen har renoverats varsamt och lackerats i delar och blev klar i december 2020. Bilen går riktigt fint i drivlinan som på vägen och sticker ut i allt från skick till körupplevelse.
Besiktningsbefriad.

Pris: 1.295.000

Vi friskriver oss från eventuella felskrivningar. Alltid testprotokoll & 100 stycken bilder på alla våra bilar. Se alla våra bilar filmade på vår Youtubekanal. www.youtube.com/melsgaragesweden

För fler bilder och info gå till Bytbil eller Blocket.
På Bytbil finns fler bilder än på Blocket.