TILL SALU: Dodge Custom Club Coupe 1948
TILL SALU: Dodge Custom Club Coupe 1948

Rak Sexcylindrig sidventilare som startar lätt och går tyst och silkeslent. Manuell 3-växlad Fluid Drive med överväxel. En Fluid Drive kan man slarvigt uttrycka att det är en halvautomatisk växellåda då man kan både växla den manuellt och med vissa växlar kan man växla utan koppling. Växellådan har också frihjul på 1:an 2:an och 3:an. Växellådan är konverterad med överväxel av tidigare ägare som fungerar när man kör på tredje växeln så släpper man gasen och den växlar upp den växlare sedan ner till trean själv när man kommer ner i hastighet.
Original bakaxel. Trumbromsar runt om utan servo.
Nymålade plåtfälgar med kapsel och nya White Wall däck 225-75-15.
Första ägaren köpte bilen 1990 som en flyttgods bil från USA ena sonen tog sen över bilen 2020. Han registrerade in den i Sverige och bilen kom i trafik september 1991. Bilen slipades plåtren och den lilla rost som fanns åtgärdades och bilen lackades sen i solid svart ca 2002-2005 och är än idag är i riktigt fint brukskick.
Krom i allmänt fint skick. Inredning i mycket fint skick troligtvis omklädd för många år sedan.
Bilen går stabilt och rakt på vägen utan nämnvärt med skrammel. Skön bil att åka i med bekväm körning trots sin ålder.
Besiktningsbefriad.

Pris: 235.000

Vi friskriver oss från eventuella felskrivningar. Alltid testprotokoll & 100 stycken bilder på alla våra bilar. Se alla våra bilar filmade på vår Youtubekanal.

För fler bilder och info gå till Bytbil eller Blocket.
På Bytbil finns fler bilder än på Blocket!