TILL SALU: Ford 3-W Coupe 1934
TILL SALU: Ford 3-W Coupe 1934

Mycket välbyggd äkta Henry Ford plåtbil.
V8 CSB 327. TH 350 automatlåda.
Jaguarbakaxel med rostfria bromsskivor med polerade bromsok från Wilwood. Framvagn kromad TCI Engineering Custom IFS med polerade bromsok från Wilwood. Kuggstångsstyrning. Bromsservo. Rostfritt avgassystem.
Original plåtkaross som är lätt modifierad men inte takchoppad. Boxad originalram. En del krom och rostfritt under bilen i riktigt fint skick. Röd proffssydd skinninredningen i riktigt fint skick.
Rumble seat i rött skinn. Rödtonade rutor. Rodden är byggd i Sverige och blev klar ca 1999 i detta utförande. Proffslackerad i en röd metallickulör med verklighetstrogna flames gjorda av Ray Hill. Bilen har rullat snart 20 år i denna skepnad och är fortfarande i ett allmänt mycket fint skick.
Du som är lång eller något större likväl du som är normallång hittar en bra körställning i denna rod.
Registrerad som ombyggt fordon med allt inskrivet i papperna. Besiktningsbefriad. Bilen går fantastiskt fint i drivlinan som på vägen och sticker ut i allt. Tillfälle för dig som letar en riktigt fin och välbyggd plåtbil som sällan kommer ut på marknaden.

Pris: 795.000 kr

Vi friskriver oss från eventuella felskrivningar. Alltid testprotokoll & 100 stycken bilder på alla våra bilar. Se alla våra bilar filmade på vår Youtubekanal. www.youtube.com/melsgaragesweden

För fler bilder och info gå till Bytbil eller Blocket.
På Bytbil finns fler bilder än på Blocket!