TILL SALU: Ford Tudor Original Henry Steel 1929
TILL SALU: Ford Tudor Original Henry Steel 1929

Registrerad som Amatörbyggt Fordon T12A samt T12BF.
Besiktigad 23/6 2021 och nu besiktningsbefriad.

V8 305 med Rochester trippelförgasare på ett Edelbrock insug.
Ford 8 tums bakaxel renoverad klump.
Detta är en bil som är uppbyggd med ramskenor från American Stamping med  högre kick up och sänkt framvagnsbalk samt ramkryss från Jocar. Smidd I-beam framaxel upphängd i fyrlink med 11 tums skivbromsar från Ford Mustang.
Bakaxel upphängd i fyrlink och coilovers med skivor och Ok med inbyggd handbroms från Ford Mustang.
Original plåtkaross som stått undanställd i 50 år och i mycket bra skick. Grill från Ford -32. Lackerad i en solid grön kulör med svart vinyl på taket som efterliknar original pegamoid.
Framstolar från Fiat 800 i svart vinyl. Baksäte från Hundai Atos i tyg överdragen med mexfilt. Trepunkts rullbälten fram och bak. Snyggt innertak i svart vinyl med kromade ribbor. Instrumentbräda Ford 32 med Dolphin instrument med hastighetsmätare graderad i km/h.
Rostfritt avgassystem med Magnaflow ljuddämpare och elektriska cut outs. Svarta plåtfälgar med Firestone 5.60.15 fram och 8.20.15 bak med vit sida. Lös dragkrok följer med som är enkel att montera.
Går bra i drivlina och bra på vägen för denna typ av bil med diagonaldäck. Registrerad som Amatörbyggt Fordon T12A samt T12BF. Besiktigad 23/6 2021 och nu besiktningsbefriad.

Vi friskriver oss från eventuella felskrivningar. Alltid testprotokoll & 100 stycken bilder på alla våra bilar. Se alla våra bilar filmade på vår Youtubekanal www.youtube.com/melsgaragesweden

Pris: 359.000 kr

För fler bilder och info gå till Bytbil eller Blocket.
På Bytbil finns fler bilder än på Blocket!