TILL SALU: Ford Tudor De Luxe 1934 Real Henry Steel
TILL SALU: Ford Tudor De Luxe 1934 Real Henry Steel

Svensksåld.
Helrenoverad V8 350 cui byggd på 4 bultat block med ZZ4 kamaxel och med Holley förgasare på ett Edelbrock Performer EPS insug. Edelbrock E-street aluminiumtopplock.
Renoverad TH350 automatlåda med stallspeed 2000 rpm.
Volvo 1041 bakaxel med diff upphängd i fyrlink och coil overs. Stel Super Bell framaxel med Unisteer kuggstångstyrning och fyrlink. 
Skivbromsar runt om med servo.
Lokar växel och handbromsreglage. Kromad tiltrattstång. Instrument från Dolphin med hastighetsmätare kalibrerad för km/h.
Fantastisk handbyggd inredning i aluminium som måste ses på plats för att få en uppfattning om denna unika inredning. Aluminiumstolar fram och bak med dynor i svart skinn med röda sömmar. Dörrsidor och innertak i aluminium med inslag av svart vinyl i taket.
Proffslackerad i samma vita kulör som SMEG brödrost.
Dubbelt avgassystem i svart coating. Budnik aluminiumfälgar med 185.65.15 fram och 235.70.16 bak med ca 7 mm mönsterdjup.
En mycket fin bil och ett gediget bygge där är allt är snyggt och bra gjort och fungerar bra. Byggd i Sverige och kom i trafik 11/6 2019 då den även ställdes ut på Custom Motor Show på Elmia. Blev utsedd till Årets SSRA Rod 2019.
Härlig drivlina med bra kraft och vrid som fungerar utan problem samt bra väghållning och bekväm fjädring för denna typ av bil.
Besiktigad 20/6 2019 och nu besiktningsbefriad. Registrerad som ombyggt fordon med allt inskrivet hos Transportstyrelsen.

Pris: 850.000 kr

Vi friskriver oss från eventuella felskrivningar. Alltid testprotokoll & 100 stycken bilder på alla våra bilar. Se alla våra bilar filmade på vår Youtubekanal. www.youtube.com/melsgaragesweden

För fler bilder och info gå till Bytbil eller Blocket.
På Bytbil finns fler bilder än på Blocket.